Du är här:

Controller 2020 - en heldag som vässar kompetensen

Lotta Eriksson

2 min 2020 - 02 - 12

Torsdagen den 14 maj 2020 är det åter dags för konferensen Controller, som riktar sig till dig som arbetar som controller eller motsvarande! Efter att i flera år ha varit på Fotografiska i Stockholm har konferensen i år flyttat till Operaterrassen! Konferensen tar sikte på geniun ekonomisk omvärldsbevakning, digitalisering och analyser.

Varje år sedan 2016 har heldagskonferensen Controller arrangerats i Stockholm, en konferens som både ska bjuda på kompetensutveckling, uppdatering och inspiration för controllers, ekonomichefer, redovisningschefer och andra som har intresse av ekonomifrågor.

charlie_söderberg1Torsdagen den 14 maj är det dags igen, denna gång på Operaterrassen i Stockholm. Moderator är TV-profilen Charlie Söderberg, som är väl förtrogen med ämnet, som författare, coach och föreläsare inom ekonomi.

På programmet för Controller 2020 står bland annat:

  • Sverige, världen och ekonomin - Nordeas chefsekonom Annika Winsth ger sin bild av den ekonomiska situationen och utvecklingen i världen
  • Hållbarhet som affärsstrategi - hållbarhet är det stora buzzordet – Åsa Stenborg berättar hur berör det oss på ekonomiavdelningen
  • Så blir effekterna av digitaliseringen för controllern
  • Ekonomisk spaning - den ekonomiska kommentatorn Claes Hemberg ger en inspirerande ekonomisk trendspaning kring nutid och framtid
  • Bättre prognoser med dataanalyser

  • Från beslutsproblem till beslutsmöjlighet - "beslutsdoktorn" Ari Riabacke talar om hur vi kan våga mer för att nå uppsatta mål. Ari är fil.dr. i risk- och beslutsanalys och har funderat mycket på hur vi i tider av förändring ska leda oss själva och andra, hur vi ska få grupper och team att prestera bättre och om vikten av att vara sig själv och våga mer för att nå uppsatta mål. Ari har skrivit boken "Beslutspyramiden - stegen till klokare beslut" tillsammans med sin hustru Mona, som medverkade på Controller för ett par år sedan.

Konferensen pågår mellan klockan 10.00 och cirka 17.30 och som vanligt bjuds det på mingel med dryck och tilltugg efteråt.

Save the date - läs mer och boka din plats här!