Du är här:

Dags för populära konferensen Controller igen

Lotta Eriksson

2 min 2021 - 09 - 17

Torsdagen den 11 november är det åter dags för den årliga konferensen Controller. Det blir - som vanligt - en heldag med inspirerande och kompetenshöjande föreläsningar, denna gång i en riktigt anrik miljö!

Det nya arbetslivet, en crash course i moms och en föreläsning om framtidens ekonomifunktion - ja, det är något av innehållet på den årliga konferensen Controller, som i år går av stapeln torsdagen den 11 november på Berns i Stockholm. Värd och moderator är Charlie Söderberg.

På programmet står bland annat:

  • Det nya arbetslivet – Heléne Lidström, arbetsplatsstrateg och förändringsledare 
  • Crash course i moms – därför behöver du som controller kunna momsreglerna – Lena Westfahl, Grant Thornton
  • Framtidens ekonomifunktion – hur ser den ut?
  • Smartare Värmdö – och beyond, så påverkas ekonomiarbetet – Mona Ekesryd om transformationsarbetet kopplat till RPA.
  • Så kommunicerar du med icke-ekonomer - en inspirerande avslutningsföreläsning av Andreas Olsson, själv ekonom i botten.

Dessutom blir det en spännande föreläsning om hållbar kalkylering, där Torkel Strömberg, professor på Handelshögskolan, ger en bild av moderna kalkylmetoder och beskriver hur ny teknik, som AI, kan underlätta verksamhetsstyrning med hjälp av just hållbara kalkyler.

Controller 2021 riktar sig till alla som arbetar som controller, till medarbetare på ekonomiavdelningen och andra intresserade!

Säkra din plats redan nu - det gör du genom att boka in dig på Företagsuniversitetets hemsida, där du även kan läsa mer om programmet.