Du är här:

Höstens konferenser inom ekonomi och lön

Lotta Eriksson

2 min 2022 - 03 - 09

Save the dates! Den årliga konferensen Controller genomförs den 16 november medan Representation och förmånsbeskattning arrangeras den 8 december.

 

Varje år arrangerar Företagsuniversitetet  ämneskonferenser inom ekonomi och lön. Vi kan redan nu avslöja datum för årets konferenser, så planera höstens agenda för att möjliggöra en heldags kompetenshöjande föreläsningar och samtal på scenen samt mingel med kollegor från andra branscher!

 

Controller

Controller 2022 genomförs onsdagen den 16 november i anrika Wallenbergsalen på IVA konferenscenter i Stockholm.

Det är ett heldagsevent för alla som är controllers,  redovisningsekonomer eller motsvarande och som vill fördjupa sina kunskaper. Aktuella teman är ofta controller-rollen, processer och rutiner, digitalisering och mycket mer.

 

Representation och förmånsbeskattning

Representation och förmånsbeskattning 2022 genomförs i Aulan i Posthuset på Vasagatan 28 i Stockholm, torsdagen den 8 december.

Under dagen benar vi - tillsammans med våra experter, bland annat Marie Enander från KPMG och Pia Blank Thörnroos från Skatteverket - ut aktuella regler och frågeställningar kring:

  • Skatteverkets nyheter inför 2023
  • Beskattning av personalvårdsförmåner
  • Representation och konferensresor

 

Financial Fraud Forum

Och för den som är intresserad av att lära sig mer om ekonomisk brottslighet finns Financial Fraud Forum som genomförs onsdagen den 21 september i Palmsalen, Posthuset på Vasagatan 28 i Stockholm. Det är landets främsta konferens inom området och vänder sig till alla som arbetar med kredit, AML, compliance, inom bank- och finans, ekonomi, revision eller med brottsbekämpning.

 

Save the dates - programplanering pågår och kommer att publiceras på respektive hemsida under våren eller direkt efter sommaren.