Du är här:

Representation och förmånsbeskattning i december

Lotta Eriksson

2 min 2024 - 09 - 16

Den årliga och väldigt populära konferensen Representation och förmånsbeskattning går i år av stapeln måndagen den 9 december i Stockholm. Det blir  - som vanligt - en heldag om alla viktiga frågor som rör skatter och representationsregler.

Måndagen den 9 december är det äntligen dags för den årliga konferensens Representation och förmånsbeskattning, i Palmsalen, Posthuset på Vasagatan 28 i Stockholm.

Tillsammans med olika experter kommer deltagarna få tillfälle att uppdatera sig om aktuella regler och frågeställningar kring Skatteverkets nyheter inför 2025, beskattning av personalvårdsförmåner, vad som gäller kring representation och konferensresor och mycket annat. Dessutom utlovas det en spännande föreläsning om samarbete och arbetsglädje!

Inledningsvis informerar Emelie Cedergren och Anna Halvarsson från Skatteverket bland annat om Skatteverkets nyheter och aktuella regler inför det kommande året men berättar också om:

  • Aktuellt 2025
  • Beloppsgränser
  • Kostförmån och tillgång till arbetsgivarens lokaler på fritid

 

Därefter gästas konferesen av Frida Grahn och Johanna Glimmerbeck från PwC. De går igenom vad en förmån är generellt, om värdering och beskattning och går särskilt igenom skattefria förmåner såsom personalvård, gåvor och friskvård. De tar även upp  vad intern och extern representation är, vad som gör att man som anställd blir eller inte blir förmånsbeskattad.

Avslutningsvis kommer den populära och inspirerande föreläsaren Annika R Malmberg för att en inblick i hur man kan skapa bättre samarbete och större arbetsglädje. Under föreläsningen får alla som är på plats konkreta och handfasta tips på hur man som arbetsgrupp kan bli bättre på att samarbeta, ge varandra positiv feedback, nyttja varandras styrkor och öka arbetsglädjen. Det vill man inte missa!

Konferensdagen avslutas med ett trevligt mingel.

Läs mer om konferensen här!