Du är här:

Snart bara två veckor kvar

Lotta Eriksson

2 min 2021 - 11 - 26

Nu är det snart bara två veckor kvar till Representation och  förmånsbeskattning, den årliga konferensen som tar sikte på 2022 och de förändringar som väntas.

Det gångna året har präglats av en lång rad frågor med anknytning till pandemin men samtidigt pågår andra förändringar när det gäller representation och förmånsbeskattning. Vad gäller inför 2022?

Det får vi reda på onsdagen den 15 december, då det är dags för Representation och förmånsbeskattning igen. Denna gång genomförs den årliga konferensen i Posthuset, på Vasagatan 28 i Stockholm.

Vi får bland annat träffa och lyssna på  Ulf Svensson från Björn Lundén AB och Pia Blank Thörnroos från Skatteverket, som ger oss de senaste uppdateringarna på skatteområdet.

Under dagen benar vi bland annat aktuella regler och frågeställningar kring:

  • Beskattning av personalvårdsförmåner
  • Representation och konferensresor

 

Dessutom får vi besök av ekonomiprofessor Bino Catasús som pratar om nyckeltal och ger oss konkreta och användbara metoder som vi kan använda för att skapa, analysera och kommunicera ekonomi om anställda.

Deltagare på Representation och förmånsbeskattning har möjlighet att boka hotellrum på Hotel Clarion Sign eller Nordic Light till specialpris. Båda hotellen ligger nära Posthuset.

 

Läs mer och boka din plats här! Än finns det platser kvar!